Tiada hadiah yg lebih berharga melainkan nasihat yang baik (^_^)

Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain tudung hingga menutupi bahagian hadapan dada-dada mereka - Petikan dari Surah An-Nur Ayat 31.




Saturday, September 24, 2011

semester 5

Assalamualaikum...

Demam hari Khamis baru ni-_-'
Kelas seronok,banyak perkara baru belajar,tapi seronok yang datang dengan assingment2..hehe...
minggu depan dah ada presentation untuk PoPBL(Project oriented Problem Based Learning).Tajuknya ialah tentang End Stage CKD(Chronic Kidney Disease) dan RRT( Renal Replacement Therapy). Agak menarik tajuknya untuk aku..hehe...
harap-harap semua berjalan dengan lancar..Amin...
Aku dah kene masuk hospital!untuk buat Ward Round..ala yang round2 hospital tu..hehe
Pergi tengok pesakit-pesakit,kenal2 sakit itu,sakit ini,dan dah kena buat DIET RECALL!cuak la...-_-'
   
hari khamis,kelas agaklah penuh...hehe..pukul 1-2 je rehat...
mana nak panjat tangga tingkat 4 lagi..^_^'
tak pe..kita sedang menuntut ilmu,jangan putus asa!
semoga berjaya!^_^

rasa-rasanya bila JPA akan mengeluarkan duit2nya??hehe

4 comments:

  1. Bestnyeee... jelesnyo kawe, hehe :p

    ReplyDelete
  2. jeles gapo gak...jeles aku keno kelas ngan jadual padat ke?kehkeh
    ko jeles sebab aku keno panjat tanggo banyok2:P

    ReplyDelete
  3. duck... adakah anda dapat biasiswa jpa?hehehe

    ReplyDelete