Tiada hadiah yg lebih berharga melainkan nasihat yang baik (^_^)

Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain tudung hingga menutupi bahagian hadapan dada-dada mereka - Petikan dari Surah An-Nur Ayat 31.




Friday, May 31, 2013

Penghujung..

Assalamualaikum

Hari ni kalau mengikut kalender merupakan hari terakhir sesi pembelajaran di UPM.
Kepada junior 3 year, semoga berjaya dalam test masak2 :)
Nak kata susah sangat,tak jugak,tapi rasa risau tu,tak payah cakap la...hahaa
sampai tak ada selera nak makan. Selesai je present masakan,terus berselera nak makan..haha

Untuk aku dan rakan final year, dah selesai community program,dah selesai group counseling. Sekarang tengah bertungkus-lumus siapkan final report. Minggu depan ada peer evaluation.

Semalam,kumpulan aku pergi Hospital Serdang untuk belajar guna sistem e-HIS. Sistem yang digunakan untuk merekodkan maklumat pesakit. Kenapa kena belajar semua ni?Sebab nanti ada exam,
BEDSIDE EXAM dekat Hospital Serdang.
Harap2 dapat buat yang terbaik.

Cerita di UPM sudah hampir sampai ke penghujungnya...








No comments:

Post a Comment